Babykamer poster

Je bent zwanger! De komende negen maanden zit je hopelijk op een roze wolk en is het aftellen tot het moment dat je kindje geboren wordt. Er komt veel op je af in deze periode en er moet van alles geregeld worden. Eén van de leukste regeldingen is het aankleden van de babykamer. Misschien heb je voor een hip thema gekozen als jungle, botanisch of hemellichamen als maan en sterren of ga je juist voor rust en kies je voor wit , mint of een andere zachte kleur.

canvas babykamerMooie poster aan de muur van je babykamer

Wat dan niet mag ontbreken aan de muur van je babykamer is een hele mooie canvas  die perfect aansluit bij het thema van de kamer. Dus een leuke canvas met een maantje of met een lief leeuwtje is helemaal van deze tijd. Of misschien heb je een mooie canvas laten maken van de voorzijde van het geboortekaartje dat je met veel zorg hebt uitgekozen. Dat is dan gelijk een mooie herinnering aan de geboorte van je kindje en het babykaartje dat je daarvoor hebt rondgestuurd naar al jouw familie en vrienden. Zo heb je twee vliegen in één klap.

canvas geboorte leeuwtjeKraamcadeau: een poster van het geboortekaartje

Wellicht krijg je veel vragen van je familie en beste vriendinnen wat ze voor de baby kunnen kopen. Babykleding in diverse maten heb je nooit genoeg want ze groeien er in no-time uit. Maar misschien kies je de kleding liever zelf uit. En wat als je het echt niet mooi vindt, doe je dit dan aan bij je kindje? Een poster voor aan de muur van de babykamer is wellicht een veiligere keuze, zeker als je al een ontwerp op het oog hebt. Dan is dat ook echt een leuk kraamcadeau, zowel voor de gever als voor jouw kindje.